• +0800 - 024 24 10
  • info@centercom.nl

Update: van analoog naar digitaal

Update: van analoog naar digitaal

In het begin van 2018 is Centercom begonnen met de digitalisering van het Supermarktennetwerk. Eind 2018 staat de finish gepland voor de ombouw van alle analoge scrollers naar moderne digitale schermen in 500 locaties.

Momenteel draaien alle campagnes nog deels op onze scrollers en al deels op de nieuwe SmartScreens. De campagnes spatten van de schermen af en trekken veel aandacht bij de klant door o.a. bewegend beeld.

De schermen worden op het point-of-sale geplaatst en helpen de klanten de drempel over naar de aankoop van een product.

In volle vaart gaan we verder met de digitalisering en kijken uit naar het moment dat we, met trots, ons hele Supermarktennetwerk digitaal kunnen aansturen.

Centercom