• +0800 - 024 24 10
  • info@centercom.nl

Centercom introduceert CENTERCOM LIVE! in supermarkten

Centercom introduceert CENTERCOM LIVE! in supermarkten

Amstelveen, 6 Maart 2018

Met de introductie van CENTERCOM LIVE! geeft Centercom het startschot voor het digitaliseringsproces van haar supermarktennetwerk in 500 supermarkten.

De aankomende maanden zal Centercom haar bestaande scroller-netwerk ombouwen naar 65 inch High Brightness digitale SmartScreens.

De digitalisering vindt in rap tempo plaats. Er worden gemiddeld 16 winkels per week omgebouwd. Centercom verwacht in de zomer 2018 CENTERCOM LIVE! afgerond te hebben.

SmartScreens geven A-merk fabrikanten de mogelijkheid te adverteren met bewegend beeld waardoor zowel de attentiewaarde van de commercial als de impact op boodschappers exponentieel toeneemt.

Daarnaast biedt het de mogelijkheid in te spelen op de actualiteit. Binnen 30 minuten na ontvangst van de content sta je LIVE! in het supermarktennetwerk door heel Nederland.

De eerste winkels zijn reeds omgebouwd en staan al LIVE!
Ga naar www.centercomlive.nl


Noot voor de redactie:
Centercom BV exploiteert diverse landelijke media-netwerken in de buitenreclame. Centercom bereikt met de reclamevlakken op straat, de SmartScreens in supermarkten en de ArtScreens in horecagelegenheden wekelijks miljoenen consumenten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Junin Boerma en Olivier Slot via 0800 – 024 24 10 of een e-mail sturen naar Junin@centercom.nl. Voor meer informatie kijk ook op: www.centercom.nl of ga direct naar www.centercomlive.nl.

Centercom